Logo
Vytisknout tuto stránku

Fotbalový turnaj a přespolní běh

Fotbalový turnaj

Chlapci z tříd 3. A, 3. C a 4. A se 25. 9. zúčastnili fotbalového turnaje základních škol. V náročné šestičlenné skupině obsadili chlapci smolně 4. místo, přičemž je od třetího místa dělilo jen horší skóre. Cestu za lepším umístěním překazil fakt pouze jednoho borce na střídání, neboť těsně před turnajem nastaly náhlé zdravotní indispozice u několika hráčů. Chlapcům náleží uznání za bojovný výkon. Věříme, že příští rok budeme mít více štěstí a uspějeme.

Zbyněk Pokorný

 

Přespolní běh

Dívky a chlapci z nižšího gymnázia se minulý měsíc zúčastnili okresního kola přespolního běhu. Při vysokém počtu startujících si většina vyzkoušela závod prověřující vytrvalostní schopnosti jedince. Musím uznat, že běžecké tratě byly velice náročné. Naši borci a borkyně se ale popasovali s tratěmi velmi statečně a často se podařilo jednotlivcům atakovat příčky okolo první desítky. Věřím, že příští rok si povedeme ještě lépe. 

Zbyněk Pokorný

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *