Logo
Vytisknout tuto stránku

Informace pro studenty - začátek školního roku

Vážení studenti,

již zítra se konečně opět potkáme ve školním prostředí a my už se na vás všechny moc těšíme!

Všem rodičům a zákonným zástupcům byly rozeslány emaily s informacemi k začátku školního roku. A aby první školní dny proběhly co nejlépe, shrnuli jsme i pro vás důležité informace týkající se harmonogramu prvních školních dní.

Začátek prvního školního dne (1. září) bude na Stodůlkách v 8.00 a proběhne screeningové (antigenní) testování studentů. Poté se ve škole zdržíte pouze jednu vyučovací hodinu. Předpokládaný konec je tedy kolem 9.00. Na Klamovce začneme v 9.30 a stejně jako na Stodůlkách zde také nejprve proběhne screeningové (antigenní) testování. Předpokládaný konec je kolem 10.30. Na obou budovách jsou obědy zrušeny a odhlášeny.

Druhý školní den (2. září) proběhnou na Stodůlkách čtyři vyučovací hodiny. Hodiny budou třídnické a budou vám rozdány učebnice, studijní průkazy atd. Na Klamovce proběhnou také čtyři vyučovací hodiny - první dvě vyučovací hodiny budou také třídnické, třetí a čtvrtá vyučovací hodina bude již probíhat dle rozvrhu. Na Stodůlkách začínáme v 8.15, na Klamovce v 8.30. Na Stodůlkách jsou obědy zrušeny, na Klamovce je možné si ho individuálně přihlásit.

Třetí školní den (3. září) již bude probíhat dle platného rozvrhu tříd. Na Stodůlkách jsou obědy přihlášeny pro všechny strávníky, na Klamovce si studenti přihlašují obědy individuálně.

Přejeme vám v novém školním roce mnoho úspěchů a vkročme do něj společně pravou nohou. :)
GMVV

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *