Logo
Vytisknout tuto stránku

ALOHA! Zahradní slavnost 2022

Vážení studenti, rodiče a přátelé školy,

po delší pauze jsme se konečně dočkali a ve středu 29. června 2022 společně zakončíme školní rok tradiční zahradní slavností. Letos jsme pro zahradní slavnost vybrali krásný prostor Tančírny ve Žlutých lázních. 

Na co se můžete těšit? Před oficiálním programem zahradní slavnosti, který začne v 18.00, bude možné se přihlásit a zúčastnit se turnaje ve stolním tenisu, nebo plážovém volejbalu. K zapůjčení budou také šlapadla a můžete si tak užít odpoledne s krásnými výhledy na Prahu. Další z turnajů, který pro Vás v rámci zahradní slavnosti připravujeme, je golfový turnaj, který se uskuteční v pondělí 27. června na jednom z nejhezčích a nejprestižnějších golfových resortů Zbraslav Prague City Golf. Podrobné informace budou během tohoto týdne aktualizovány do tohoto článku. Už teď ale víme, že kapacita na tyto odpolední aktivity bude omezena. 

Během oficiální části zahradní slavnosti nás čeká například vyhlášení ceny ředitelky školy, umělecké vystoupení studentů, výstava výtvarných děl našich studentů, představení nové vize naší školy a také nově vzniklého Nadačního fondu GMVV. Po ukončení oficiálního programu bude pro tanečníky připravena diskotéka.  

Cena vstupenky pro studenty GMVV je 250 Kč, pro rodiče a ostatní přátele školy je cena 350 Kč. Vstupenky bude možné zakoupit na studijním oddělení u slečny Josefiny Nebeské (Stodůlky) a u slečny Barbory Novotné (Klamovka), a to v týdnu od 6. června 2022. Cena vstupenky zahrnuje BBQ, vybrané nápoje, welcome drink, odpolední aktivity a také malý dárek, který dostanete u vstupu.

Letošní ročník jsme se rozhodli uspořádat v havajském stylu. Proto přijďte v čemkoliv, co je s touto tématikou spojené. Havajské věnce, sukně, kokosy, ananasy, palmy, slunce.. Hlavně hodně barev. A aby bylo všechno ještě víc bláznivější a barevnější, nezapomeňte na co nejbláznivější brýle!

Všechny důležité informace o zahradní slavnosti naleznete ZDE.
Odkazy na přihlášení na odpolední aktivity (turnaj v plážovém volejbalu, turnaj ve stolním tenisu a zapůjčení šlapadel) naleznete ZDE.

Všichni jste srdečně zváni a my se už teď těšíme na společné zakončení školního roku 2021/2022!
V případě jakýchkoliv dotazů se obraťte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *