Logo
Vytisknout tuto stránku

Duke of Edinburgh

Currently, within the Duke of Edinburgh (DofE) Project, we have three students who have made significant progress and are approaching the final stages of achieving their DofE Bronze Award. These dedicated students are now preparing to embark on their exciting adventure journey. To ensure that all students can complete their current award, both Mathew Wagner and I Stuart Hausrath will be attending adventure journey training in the coming months. This training will equip us with the necessary skills and knowledge to support the students effectively. Additionally, we have two more students who are currently working diligently towards their DofE Bronze Award and are in the middle of their journey. They are making commendable progress and we are confident in their ability to successfully complete their award. For the remaining students who have yet to reach the advanced stages of their award, we eagerly anticipate receiving their logs in the near future. The logs provide valuable insights into their personal growth, challenges, and achievements throughout their DofE journey. On a celebratory note, we would like to highlight the accomplishments of a few students. Jan S., also known as the "muscle man," has been actively engaging in physical activities as part of his DofE experience. Filip K. has demonstrated exceptional dedication by simultaneously pursuing his thesis work while participating in the program.  We commend his commitment to both academics and personal development. Emma D., the "master baker," has impressed us with her baking skills. Congratulations to all three students for their outstanding achievements. Looking ahead, we are excited to announce that there will be another Duke of Edinburgh event specifically tailored for new students in the upcoming months. We will ensure to keep everyone informed and updated on this exciting opportunity. Collectively, all the students involved in the DofE Project are making great progress and achievements. We applaud their hard work, determination, and resilience. Their dedication is an inspiration to us all.

Stuart Hausrath

Česká překlad

Projekt Vévody z Edinburghu (DofE), do kterého se naše škola zapojila již v minulém školním roce, také pokračuje podle předpokladů. Nyní se v rámci projektu nejvíce posunuli tři studenti, kteří se již blíží splnění všech potřebných úkolů, tím pádem získání bronzového ocenění. Posledním krokem v jejich cestě je absolvování těžké výzvy přežití v přírodě, na kterou se již připravují. Vzhledem k tomu, že tito tři studenti budou prvními studenty naší školy, kteří dosáhli této úrovně, musíme jako lektoři, Stuart Hausrath a Matthew Wagner, projít školením, kterého se zúčastníme v průběhu léta. Toto školení nám poskytne dostatečné schopnosti a vědomosti k tomu, abychom mohli efektivně studentům pomoci. Mimo tyto tři studenty, kteří jsou v projektu nejdále, se další dva odpovědně snaží plnit úkoly v rámci jejich zapojení do projektu, aby se také co nejdříve dostali na bronzovou úroveň. Jsme přesvědčeni, že v průběhu dalšího školního roku pokročí natolik, že budou moci bronzové úrovně dosáhnout. V projektu je zapojeno dalších několik studentů, kteří zatím neudělali dostatečně velký pokrok, aby mohli přejít do pokročilé úrovně. Pevně však věříme, že v příštím školním roce své aktivity začnou odpovědně plnit a tím se jejich cesta na bronzovou úroveň naplno rozjede. Jejich vstupy při plnění aktivit jsou velice směrodatným ukazatelem jejich osobnostního růstu a schopnosti překonávat výzvy, což je nejdůležitějším aspektem DofE programu. Na závěr bychom chtěli vyzdvihnout úspěchy našich studentů v programu DofE. První z nich je Jan S., přezdívaný “muscle man,” který aktivně plní své aktivity, zejména ty spojené s fyzickou přípravou, a tím výrazně pokročil k dosažení bronzové úrovně. Druhým studentem, který úspěšně plní své aktivity, je Filip K. Filip prokazuje výjimečné schopnosti a odhodlání při plnění jeho aktivit, a navíc k tomu pracuje na své seminární práci. Chtěli bychom tímto Filipa pochválit za odhodlání zdokonalovat se v akademické dráze ale i osobnostním rozvoji. Jako poslední bychom rádi zmínili úspěch Emmy D., přezdívané “master Baker,” která na nás zapůsobila svými schopnosti v pečení. Gratulujeme všem třem participantům a také ostatním, kteří se projektu DofE účastní. V neposlední řadě bychom rádi zmínili, že pro projekt DofE plánujeme v nadcházejících měsících akci, která bude zaměřena na nábor nových studentů do programu. V průběhu léta obdržíte e-mail s bližšími informacemi o této jedinečné příležitosti. Na závěr mi dovolte poděkovat všem studentům a učitelům, kteří jsou do projektu zapojeni. Zejména bychom rádi poděkovali studentům za jejich přesvědčení, se kterým do projektu vstoupili a tvrdou práci, kterou do projektu vkládají. Jejich odhodlání je inspirací pro nás všechny.

 

 

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *