Logo
Vytisknout tuto stránku

Kuchyňky jsou zpět!

Na našem gymnáziu se můžeme setkat s jedinečným předmětem Multikulturní kuchyně. Na žádném jiném gymnáziu v republice tento předmět nenajdete a nemusím zdůrazňovat, že patří mezi předmět oblíbený, a i když probíhá v odpoledních hodinách, i hojně navštěvovaný. Ale spíše si přečtěte vyjádření našich milých studentů:

1. Daniela O. předsedkyně třídy: 

Mezinárodní kuchyně je velmi zajímavý předmět, kde jako třída trávíme čas společně mimo lavice. Máme nové paní profesorky, které zvládají i moje spolužáky (a za to pro ně mám celý můj respekt) a je s nimi zábava. Jsem alergická na lepek a dost jsem se bála, jestli naše výtvory budu moci ochutnat. Paní učitelka mi vyšla vstříc a před hodinou mi vždy napíše, co máme přinést. Moc se těším na další hodiny.

2. Dylan C.

Mezinárodní kuchyně je pro všechny velmi zábavná. Za těch pár měsíců jsme upekli pizza rolky a perníčky. Doufám, že v budoucnu vyrobíme např. sushi a churros.

3. David Š.

Na naší škole máme předmět Mezinárodní kuchyňky, kde se učíme vařit různá jednoduchá jídla z celého světa. Jsme rozděleni na dvě skupinky a vždy jednou za 14 dní máme společně teorii, kde si povídáme o různých pokrmech a surovinách, o tom, co budeme vařit a pracujeme na projektech. Další týden zkoušíme jídla připravovat. Pekli jsme například štrůdl nebo šneky z listového těsta. Myslím si, že se nám zatím vše povedlo a chutnalo nám to. Máme výborné učitelky, které vedou hodiny velmi zábavně a nikdy se při vaření nenudíme.

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *