Logo
Vytisknout tuto stránku

První číslo časopisu KlamOFFka

Náš časopis KlamOFFka vznikl v loňském roce z iniciativy studentů a pedagogů vyššího gymnázia. Naším cílem bylo vytvořit časopis od studentů pro studenty a přiblížit tak spolužákům zábavnou formou dění ve škole. V minulém školním roce jsme úspěšně vydali historicky první číslo (v tištěné i elektronické verzi), které bylo pokřtěno na zahradní slavnosti, a mezi studenty získalo pozitivní odezvu. V tomto školním roce již chystáme čísla dvě! Na první z nich se můžete těšit už v lednu. K časopisu jsme také vytvořili oficiální instagramový účet (@klamoffka), na kterém nás můžete sledovat a třeba i hlasovat v našich anketách zaměřených na dění ve škole. 

Letos se na tvorbě KlamOFFky podílejí studenti předmaturitního ročníku, kteří navštěvují seminář tvůrčího psaní. A stejně jako loni se můžete těšit na nejrůznější zajímavé rubriky. Například na rozhovory s učiteli nebo studenty maturitních ročníků, kulturní tipy a nově také zbrusu novou rubriku. Více se dočtete již v lednu!

V příloze naleznete první číslo našeho časopisu KlamOFFka!

Redakční rada časopisu KlamOFFka

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *