Logo
Vytisknout tuto stránku

Cíle pro školní rok 2023/2024

Tak jako každý rok i tento má naše škola stanoveny cíle, které mají posunout nejenom žáky, ale i učitele dál a umožnit jim například lepší orientaci v dnešním světě. V minulém školním roce jsme pracovali s tzv. občany – digitálním, kreativním, zdravým a globálním. Pod tyto oblasti bylo možno stanovit dílčí cíle, které nám umožnili reakci například na rozmach užívání tzv. umělé inteligence. Jelikož považujeme tyto oblasti rozvoje za důležité, rozhodli jsme se s nimi pracovat i tento školní rok. 

Vnímáme totiž potřeby dnešního světa právě v oblastech, které obsahují naši „občané“. Proto se budeme již zmíněné umělé inteligenci věnovat více a nebrat ji ve škole jako hrozbu, ale jako výzvu, protože nejspíše bude nedílnou součástí našich životů. Dále například rámci zdravého občana chceme žáky vést k větší míře psychohygieny, aby se v přívalu informací ze všech možných stran neztratili. 

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *