Logo
Vytisknout tuto stránku

ŠPANĚLSKO 2022

ŠPANĚLSKO 2022

Termín: 22. – 29. 5. 2022
Pro koho: pro studenty 8G a 4G (věková kategorie 13 - 18 let), kapacita 16 – 20 studentů
Místo pobytu: Córdoba, Andalusie - Španělsko (s výlety do měst Ronda, Sevilla, Granada, Malaga, představení flamenka)
Doprava: letecky z Prahy do Malagy a zpět. Transfer do Córdoby a zpět. 
Cena: 20 350,-  Kč  

V ceně zájezdu jsou zahrnuty: letenky + letištní poplatky, letištní transfer, přesuny na výlety autobusem po celou dobu pobytu, vstupenky do všech navštívených míst, průvodce, pojištění a pedagogický doprovod.

Cena je kalkulovaná k 1. 11.2021. S ohledem na světový vývoj cen je možné, že bude cena navýšena.

Ubytování a stravování: po celou dobu zájezdu zajišťuje ubytování a plnou penzi hostitelská rodina. Rodiny jsou od studentů naší partnerské školy a budete v kontaktu ještě před odjezdem. Snažíme se párovat studenty tak, aby si co nejvíce porozuměli a vyhovovali. Španělští studenti vás budou doprovázet po celou dobu pobytu. S hostitelskou rodinou zažijete autentický španělský život a budete mít možnost trénovat cizí jazyk (angličtina, španělština). 

Program: Můžete se těšit na bohatý program a na poznávání španělské kultury, přírody, kuchyně, školy a tradic. Navštívíme tři/čtyři nádherné historické místa zapsané jako kulturní dědictví UNESCO – Córdobu, Sevillu, Granadu, Rondu  a čeká nás několik kratších výletů v bližším okolí Córdoby. Zajdete se podívat také na představení flamenka. Poslední den pobytu strávíme volné odpoledne ve městě Malaga. Třikrát v týdnu bude dopoledne (1 - 2 vyučovací hodiny) probíhat výuka španělštiny/angličtiny v bilingvní škole. Kromě zážitků a poznávání nových míst přináší tento pobyt díky reciprocitě přidanou hodnotu v podobě zlepšení jazykových a sociálních dovedností – studenti navazují kontakty se svými protějšky v cizině, komunikují spolu, prožijí s nimi týden v jejich domově, kde mají příležitost poznat díky tomu novou kulturu a životní styl z úplně jiné perspektivy než běžný turista. Naši studenti pak mají taky možnost přiblížit svou kulturu zahraničnímu studentovi při pobytu španělských studentů u nás, co v nich prohlubuje pocit zodpovědnosti a dává jim možnost nahlédnout na svou vlastní kulturu z jiného pohledu.

Podmínkou účasti studenta je závazek reciprocity – studenti z hostitelských rodin v Córdobě přijedou na týdenní pobyt do Prahy první týden v září 2022 (celodenní program pro studenty zabezpečuje škola). COVID 19 - Podmínkou účasti na výměnném pobytu je plná očkovanost studenta a rodinných příslušníků, kteří budou sdílet jednu domácnost během výměny.


V případě zájmu o více informací nebo přihlášku, prosím kontaktujte koordinátorku studijní výměny Mgr. Šárku Švábovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *