Logo
Vytisknout tuto stránku

Pozdrav od Renáty Zajíčkové

Milí rodiče a studenti,

vypadá to, že podzim bude opět ve znamení distanční výuky, omezeného společenského života a mimořádných pravidel. Zdá se, že prožíváme období, které jsme si donedávna nedokázali představit. Všechno hladce plynulo a my se domnívali, že už nás nic nemůže překvapit. A stalo se. COVID nám převrací životy naruby a my jenom doufáme, že to brzy skončí. Jsem optimistkou, a tak věřím, že vše obstojně překonáme a vrátíme se k normálnímu životu bez jakýchkoliv omezení. Prostě uděláme takový refresh.

Tak se nově jmenuje i náš měsíčník, který pro vás již sedmým rokem připravujeme. Na základě výsledků dotazníku, jež jste v září měli možnost vyplnit, měníme původní FRESH na REFRESH. Ten je také plný čerstvých informací, ovšem v jiné podobě. Články výrazně zkracujeme a celkově zjednodušujeme strukturu zpravodaje. Protože jsou dočasně utlumeny všechny školní akce, REFRESH bude vycházet jednou za dva měsíce. K měsíční frekvenci se vrátíme až školní život zase bude tepat a sálat energií.

Jsem velmi ráda, že mnozí z vás využili možnosti vyjádřit své postřehy a názory k našim komunikačním kanálům a jsem také velmi ráda, že FRESH se zařadil mezi oblíbený a využívaný zdroj informací o naší škole a veškerém dění v ní. Z vyhodnocení dotazníku se dozvíte, že nejvíce preferujete e-mailovou komunikaci a že sociální sítě vnímáte jako jistou nadstavbu. Více se dozvíte v dalších článcích.

Na závěr bych vás chtěla ubezpečit, že vedení školy i ostatní pedagogové velmi pečlivě a zodpovědně monitorují a vyhodnocují aktuální situaci a na základě toho přijímají preventivní opatření. Možná i proto je výskyt nemoci COVID v naší škole velmi nízký, vlastně téměř žádný. Tímto děkuji všem za střízlivý přístup k situaci, za respektování stanovených pravidel a vzájemnou ohleduplnost.

Všem srdečně přeji klidný podzim, plné zdraví a hodně důvodů pro úsměv na tváři.

Renáta Zajíčková

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *