Logo
Vytisknout tuto stránku

Zhodnocení 1. čtvrtletí školního roku 2021/2022

Zhodnocení 1. čtvrtletí školního roku 2021/2022

Dne 24. listopadu se sešel náš pedagogický sbor ke zhodnocení prvního čtvrtletí aktuálního školního roku, který je navíc speciální, protože vzděláváme rekordní počet žáků, a to více než 430, což už je i hraniční kapacita. 1. září jsme tedy přivítali nejvíce žáků v maximálním počtu tříd, které nám obě budovy nabízí. 

Čtvrtletí je z pohledu klasifikace poměrně úspěšné. V takto hojném počtu máme pouze pár studentů s horšími studijními výsledky. Naopak vysoký je počet studentů, kteří by v tuto chvíli dosáhli na vyznamenání. Z toho je patrné, že i nové třídy vcelku zvládly přechod z jiných škol na tu naší.

Z dosavadních výsledků stávajících studentů je také patrné, že zvládnutá distanční výuka v loňském roce nezanechala negativní dopady v této oblasti. Ty se projevily v delší době odloučení, kdy téměř každý z nás ztratil lepší vazby na spolužáky i kolegy, což u žáků někdy vede k větší míře nekázně. Je to ale celospolečenský jev, se kterým se budeme muset ještě chvíli vypořádávat. 

Celkově je toto čtvrtletí možno hodnotit jako úspěšné. Studenti mohou dále navštěvovat naši školu, a pokud dojde k výskytu pozitivity, je do druhého dne ve třídě zavedena hybridní výuka a může se fungovat dál.  

Mgr. Martin Zelinka, zástupce ředitelky pro pedagogiku 

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *